Vai de tine

In other news, Oradeanul se pierde cu firea dupa ce debiteaza prostii. Intre doi termeni in contradictoriu mai scapa si cate o injuratura si „just can’t take it” cand Jeg Darius il face de rahat pe propriul lui blog. Oradeanul il numeste pe Dariuso curva a blogosferei romanesti” si „sclav al traficului„. Dupa care vine bomba. Citez: „Un sfat de la un blogger necomercial: Incearca sa gandesti (suna eventual niste prieteni, daca nu ai poti da cu zarul) inainte de a apasa “Publish”, mai citeste de cateva ori … nu scrie aiurea!” Copile, daca iti urmai propriul sfat poate nu te faceai de cacao. Daca stam bine si ne uitam, pe blog-ul Oradeanului intalnim un chenar frumos de reclame. Google ads in stanga (pentru maximizarea profitului), Google Ads in partea de sus (poate-poate pica si de-acolo un click), reclame si in dreapta, Google Ads in cadrul post-urilor… Ceva imi spune ca banul reprezinta cam 80% din scopul acelui blog. Macar de ar fi interesant. Deh… dar e „blogger necomercial”. Mai cauta omule prin dictionar si vezi ce inseamna termenul.
De admirat comment-ul lui Darius la respectivul post:
„Tu zici de blogări jurnalişti atacaţi şi mai jos râzi că nu-ş’ ce ameţit floodează pe alt blogăr, care-i măsură de frustrat de pe mIRC, care n-are altă alternativă.”
Bomba doi. Reply-ul Oradeanului:
„Darius, tu o faci fara motiv …singurul motiv sunt piticii de pe creierul tau 🙂
(Tu vad ca nu stii ce inseamna necomercial)”

La asa ceva nu pot sa spun decat… LOL!
Mai departe.
Cum Ortadeanul vede ca pierde conflictul si ca s-a facut de ras, o da cu „vezi – Cluj e aproape de Oradea si mie imi place sa port bocanci.” Un fel de „daca nu taci si mai faci misto de mine te bat de nu te vezi”. Ca asa sunt eu, o bruta culta. Si ca sa-l citez pe Darius… „Şi ce tata naibii şi mama dracului înseamnă “gustabil”?”
Darius 1, Oradeanul 0

Un răspuns to “Vai de tine”

  1. Cristi Roman Says:

    Cool. Şi eu. Ok. 😀

Lasă un comentariu